Visoka kakovost | 100% varno | Brezplačna dostava nad 50 €

Bount kontakt

Bount / Bount kontakt

Posteljnina Bount, naprošamo vas za vaš kontakt.

Po prejemu vašega izpolnjenega obrazca vas bomo kontaktirali v čim krajšem možnem času.

Sedež podjetja : Parvos d.o.o.
Kajuhova ulica 28,
6310 Izola – Slovenija

Proizvodni obrat :Parvos d.o.o. Industrijska cesta 2c Izola – Slovenija

Telefon: +386 (0)5 640 52 82
Fax: +386 (0)5 640 52 83

 Kontakt ali sprejem naročil slika@bount.si

Spoštovani,

Podjetje Parvos iz Izole je proizvodno podjetje , katero je prevzelo dolgoletno blagovno znamko Bount. Naše  proizvode lahko naročite na spletni strani ali nas lahko obiščete  na Industrijska cesta 2/c v Izoli.

Zavedmo se, da so lahko spletne ponudbe mamljive glede cene, slike ali kvalitete blaga. V podjetju želimo graditi na medsebojnem zaupanju in ponuditi kvalitetne proizvode , ki bodo zadovoljila vaša pričakovanja. Soglasni smo v primeru da, artikli ne ustrezajo vašim pričakvanju nam lahko vrnete s predhodnim obvestilom.

Prav tako se veselimo vaših predlogov in novih ideje za dom ali posebnih dimenzij , katerih v klasičnih trgovinah težko najdete. Vašim željam bomo prisluhnili in se potrudili, da bomo uspešno proizvedli vaš artikel ne glede na dimenzijo, vzorec ali barvno kombinacijo.

Za poslovne namene hotelsko opremo, apartmaje, plovila in druge dejavnosti vam lahko predstavmo artikle v našem proizvodnem obratu ali na vašem naslovu. Pripravimo vam lahko artikel za testiranje po naročilu.

Hvala.

Kolektiv Parvos d.o.o.

Zaradi izjemnega povečanja naročil naprošamo vse stranke za razumevanje pri dobavi blaga in sporočamo da z dne 15.12.2020 vsa prispela naročila bodo poslana v prvem tednu januarja 2021. Hvala za razumevanje in vse dobro vam želimo v letu 2021. Opusti