Visoka kakovost | 100% varno | Brezplačna dostava nad 50 €

Bount kontakt

Bount / Bount kontakt

Posteljnina Bount, naprošamo vas za vaš kontakt.

Po prejemu vašega izpolnjenega obrazca vas bomo kontaktirali v čim krajšem možnem času.

Sedež podjetja : Parvos d.o.o.
Industrijska cesta 2c,
6310 Izola – Slovenija

Proizvodni obrat :Parvos d.o.o. Industrijska cesta 2c Izola – Slovenija

Telefon: +386 (0)5 640 52 82
Fax: +386 (0)5 640 52 83

 Kontakt ali sprejem naročil slika@bount.si

Spoštovani,

Podjetje Parvos iz Izole je proizvodno podjetje , katero je prevzelo dolgoletno blagovno znamko Bount. Naše  proizvode lahko naročite na spletni strani ali nas  obiščete  na Industrijska cesta 2/c Izola. Predhodno vas naprošamo za  telefonski kic, da se lahko dogovorimo glede termina sestanka.

Podjetje Parvos proizvaja tekstilne artikle za dom, hotele, apartmaje in druge poslovne objekte po naročilu in želji naročnika. Ponudimo vam lahko široko paleto raznih tkanin za posteljnino, odje, vzglavnike, prte, zavese, in druhe tekstilne proizvode. Na voljo so razne barvne lestvice in veliko tiskanih ter tkanih vzorcev.

Naša posebnost je izdelava artiklov po naročilu ali nestandardnih dimenzij, katere težko dobite v trgovinah. Artikle lahko popestrimo z vezenjem vašega logotipa ali tiskamo v velikem formatu na bombažno tkanino.

V podjetju želimo graditi na medsebojnem zaupanju in ponuditi kvalitetne proizvode , ki bodo zadovoljila vaša pričakovanja.

Dobrodošli so vaši predlogi in nove ideje za dom, katerih v klasičnih trgovinah težko najdete. Vašim željam bomo prisluhnili in se potrudili, da bomo uspešno proizvedli vaš artikel ne glede na dimenzijo, vzorec ali barvno kombinacijo.

Bount kontakt želimo ohraniti glede dolgoletne slovenske blagovne znamke, da se naša tekstilna tradicija uspešno nadaljuje.

Hvala.

Kolektiv Parvos d.o.o.