Visoka kakovost | 100% varno | Brezplačna dostava nad 50 €

Darilni bon Bount

Bount / Darilni bon Bount

Darilni bon Bount

Podarite darilni bon Bount  svojim družinskim članom, prijatelju, poslovnemu partnerju za posebne priložnosti.

Darilni bon je enostavna izbira in dobra rešitev, da izbiro darila prepustite osebi, ki ga bo znala najbolje unovčiti z artiklom po lastni želji.

Veliko krat želimo svojim najdražjim podariti darilo za posebne priložnosti v pričakovanju, da bo naša izbira najboljša. Zgodi se lahko, da smo presenečeni pri predaji darila in imamo kasnejški občutek, da ni bila prava izbira.

Oprema za dom, kot je posteljnina, dekorativna pregrinjala,zavese ali drugi artikli za opremo notranje opreme svetujemo, da izbiro prepustite osebam, ki bodo vedele izbrati najboljše artikle za svoj dom.

Težava lahko nastane pri izbiri barvnega odtenka, vzorca ali celo pravilne dimenzije.

Vrednostni bon Bount je odlična izbira glede na vašo željo, katerega lahko prejemniki unovčijo do dogovrjenega zneska po lastni izbiri artiklov.

S tem namenom se boste izognili neprijetnim trenutkom in ne bodo obstajali dvomi ali ste se pravilno odločili.

Prejemniki si bodo lahko sami izbrali najprimernejši artikel, ki ga bodo uporabljali z zadovoljstvom in lepimi spomini v svojem domu.

Možnost je tudi, da se predhodno dogovorite s prejemnikom darila, da nas obišče in skupaj najdemo pravilno izbiro. Naše podjetje je proizvajalec ne samo trgovec in vam lahko proizvedemo artikle po meri ali barvnem odtenku , ki se bo najbolje prilagajal prostoru.

Končne proizvode vam bomo pripravili in poslali po pošti ali lahko tudi prevzem osebno na našemu podjetju v Izoli.

Za končno vašo odločitev smo pripravili tudi naše presenečenje. Vsakemu naročniku darilnega bona Bount bomo podarili darilo , kot dodatek , da bo vaše in naše darilo še bolj veliko presenečenje.

Pošljite nam vaše želje z višino želene vrednosti darilnega bona.

Poslali vam bomo našo darilno kartico z dogovorejno vrednostjo.

V primeru dodatnih vprašanj ali pojasnil nas lahko kontaktirate na telefonsko številko 05-6405-282 sli mail : slika@bount.si

Hvala.