Visoka kakovost | 100% varno | Brezplačna dostava nad 50 €

Dobava artiklov Bount

Bount / Dobava artiklov Bount

Dobava artiklov Bount.

Dobava artiklov Bount je dogovor med proizvajalcem podjetja Parvos in naročnikom.

Blago dostavimo skladno z naročilom in dogovorjenim plačilom. Dobava blaga je možna na več načinov s predhodnim dogovorom po pošti, osebna dostava ali osebni prevzem v našem podjetju.

Blago je ustrezno pakirano in zaščiteno v kartonsko embalažo, da ne bi prišlo do poškodbe artiklov.

Dostava naročenega blaga je dogovrjena in izvršena, ko stranka prejeme blago s podpisom o prevzemu.

Pri naročilu blaga, se preveri stanje  zaloge in se naročnika obvesti glede približne dostave. V večini primerov je blago na zalogi in ga odpošljemo v tekočem tednu, s predhodnim obvestilom. V primeru posebnih naročil, kot so tisk lastnih vzorcev ali fotografij, posebne dimenzije, ki niso standardne, se dogovrimo o možnosti in terminu dostave.

V primeru višje sile, da kompletne dostavo ne moremo opraviti ali da so nekateri od naročenih artiklov  dobavljivi s kasnejšo dobavo bomo naročnike obvestili in ne bomo obračunali kasnejše poštnine ne glede na vrednost artikla.

Pri dpstavi artiklov vas naprošamo za pregled dobave, če se ujema z naročenimi artikli. V primeru, da blago ne ustreza naročilu, lahko pošiljko zavrnete na naše stroške s predhodnim pisnim obvestilom.

Naprošamo vas za predhodno obvestilo, da vam lahko pripravimo novo blago v čim krajšem možnem času.

Pri dobavi blaga prav tako vas naprošamo, da preverite dimenzije, če ustrezajo naročenim artiklom pred pranjem.

Normalni postopek pred pranjem je, da so artikli nekoliko večji zaradi pranja, ker se blago procentualno krči. Vse te dodatne dimenzije pred pranjem so upoštevane, da ne bi prišlo do neustreznih dimenzij po pranju artiklov.

V primeru dodatnih informacij ali pojasnil, vas lepo naprošamo, da nas kontaktirate na telefonsko številko 05-6405-282 ali mail naslov: slika@bount.si

Zahvaljujemo se vam za vaš razumevanje ter se priporočamo za nadalnje sodelovanje.

Kolektiv Parvos d.o.o. Kajuhova ulica 6 , 6310 Izola Slovenija.