Visoka kakovost | 100% varno | Brezplačna dostava nad 50 €

Bount / Nadvložek Capris hotel

Nadvložek Capris hotel

Sestavljena je iz zgornje in spodnje tkanine 100% bombaž Percal.

Polnilo v nadvložku je 100% PES  hollow – antiastmatik. Primeren je za zaščito ležišča in zagotavlja optimalno termično toploto.  Vzdrževanje je enostavno, peremo ga lahko v pralnem stroju ali kemični čistilnici pri višji temperaturi do 90*C.

Nadvložek Helsinki hotel je možno naročiti  tudi s polnilom 100% bombaž, kateri omogoča večjo upojnost ter zračnost. Vzdrževanje ali peremo ga lahko do temperature 60*C.

V primeru naročila nadvložka Helsinki z bombažnim polnilom, vas naproašamo za informacijo in izbiro v naročilu, kjer vam ponudi možnost različnega polnila.

Nadvložek Capris- Helsinki hotel lahko naročite tako, da ima na robovih elastiko ali tkanino, katera objame celotno ležišče. Na vogalih ima elstiko, kot so proizvdene jogi rjuhe. S tem namenom lahko zaščitimo kompletno ležišče. Naprošamo vas, da v vašem naročilu navedete želeno izdelavo, katera ne spremeni končne cene artikla.

Artikli so proizvdeni v Sloveniji

NOVA  KOLEKCIJA 2021

Katalog Parvos AA

ARTIKEL JE NAMENJEN IZKLJUČNO POSLOVNIM STRANKAM IN JE POGOJEN Z MINIMALNO KOLIČINO.

V PRIMERU POSEBNIH DIMENZIJ, VAS NAPROŠAMO ZA KONTAKT  NA MAIL NASLOV SLIKA@BOUNT.SI ali LJUBO@BOUNT.SI

ARTIKEL JE NA ZALOGI !

Opis

Nadvložek Capris hotel

Sestavljena je iz zgornje in spodnje tkanine 100% bombaž Percal.

Polnilo v nadvložku je 100% PES  hollow – antiastmatik. Primeren je za zaščito ležišča in zagotavlja optimalno termično toploto.  Vzdrževanje je enostavno, peremo ga lahko v pralnem stroju ali kemični čistilnici pri višji temperaturi do 90*C.

Nadvložek Capris hotel je možno naročiti  tudi s polnilom 100% bombaž, ki omogoča večjo upojnost ter zračnost. Vzdrževanje ali peremo ga lahko do temperature 60*C.

V primeru naročila nadvložka Medicosent z bombažnim polnilom, vas naproašamo za izbiro v vašem naročilu, kjer vam ponudi možnost različnega polnila.

Nadvložek Capris  lahko naročite tako, da ima na robovih elastiko ali tkanino, katera objame celotno ležišče. Na vogalih ima elstiko, kot so proizvdene jogi rjuhe. S tem namenom lahko zaščitimo kompletno ležišče. Naprošamo vas, da v naročilu navedete želeno izdelavo, katera ne spremeni končne cene artikla.

Zaščitni Nadvložek Capris hotel je osnova za daljšo obstojnost našega ležišča. Prav tako ima antibakterijski učinek, prepreči nastajanje gljivic ter ostalih bolezni. Pri pravilnem in rednem  vzdrževanju imamo večjo sigurnost in  higijensko varnost pri uporabi. Zunanja tkanina je gosto tkana ter zaščitena pred bakterijami.

Nadvložek Capris  svetujemo zračenje na postelji ali sušilu. Ne na močnem soncu. Posebej priporočljivo je, da nadvložek z bombažnim polnilom zračimo na odprtem prostoru.

Nadvložek Capris  je testiran medicinsko za uporabo pri osebah, ki so primorane ležanju za daljše obdobje.

Naročila sprejemamo in proizvajamo po vaši želenih dimenziji ne glede na količino.

Artikle vam lahko proizvedemo za različne namene, oblike in dimenzije :

  • za zaščito postelje,
  • za zaščito vzglavnikov raznih dimenzij in oblik – zapiranje z zadrgo ali preklop,
  • za zdravstvene namene, kot so ležišča ali razne druge podloge,
  • za mobilne kap prikolice in druge turistične hotelske namene,
  • navtika – plovila

 

Tkanina je dodatno obdelana in zaščitena pred pršicami ter drugimi mikro organizmi.

NOVA  KOLEKCIJA 2021

Katalog Parvos AA

 

Dodatne informacije

Dimenzija

zaščitni nadvložek 140×200-150gm2, zaščitni nadvložek 160×200-150gm2, zaščitni nadvložek 180×200-150gm2, zaščitni nadvložek 200×200-150gm2, zaščitni nadvložek 90×200-150gm2

Kvaliteta

tkanina 100% bombaž- polnilo 100% bombaž, tkanina 100% bombaž- polnilo 100% PES

Barva

Bela