Visoka kakovost | 100% varno | Brezplačna dostava nad 50 €

Bount / Odeja Denim2

Odeja Denim2

ZADNJI KOSI RAZPRODAJA !!!

Sestavljena je iz zgornje in spodnje tkanine 100% micro Percal. Polnilo v odeji je 100% PES  hollow – antiastmatik.

Odeja je primerna  za uporabnost  med poletnim ter prehodnim časom. Polnilo v odeji je 150gr na m2, kar zagotavlja  obtimalno termično toploto. Uporabljamo jo lahko tudi v zimskem času s prilagojeno sobno temperaturo.

Odeja Denim  je primerna za vsestransko uporabo dom, hoteli, apartmaji, zdravstvene namene, navtika in drugo. Priporočamo jo osebam , ki imajo težave z alergijami saj se pršice in druge bakterije  ne zadržujejo. Možnost pranja pri višji temperaturi do 90*C.

Na otip je zelo prijetna in mehka ter daje občutek mehkega puha. Odeja Denim se pri uporabi prilagodi našemu telesu in daje želeno toploto.

Odeje so proizvedene v Sloveniji. Polnilo v odeji proizvaja  slovenski proizvajalc Meblo – Vata iz Nove gorice, ki ima vrhunsko kvaliteto . Možnost imamo izdelave artikle po vaših merah ne glede na količino, dimenzijo ali gramaturo.

Počisti

*Za nakup nad 50,00 € je POŠTNINA BREZPLAČNA.

Opis

Odeja DENIM2 

Sestavljena je iz zgornje in spodnje tkanine 100% micro Percal. Polnilo v odeji je 100% PES  hollow – antiastmatik.

Odeja je primerna  za uporabnost  med poletnim ter prehodnim časom. Polnilo v odeji je 150gr na m2, kar zagotavlja  optimalno termično toploto. Uporabljamo jo lahko tudi v zimskem času s prilagojeno sobno temperaturo.

Odeja Denim2  je primerna za vsestransko uporabo dom, hoteli, apartmaji, zdravstvene namene, navtika in drugo. Priporočamo jo osebam , ki imajo težave z alergijami saj se pršice in druge bakterije  ne zadržujejo. Možnost pranja pri višji temperaturi do 90*C.

Na otip je zelo prijetna in mehka ter daje občutek mehkega puha. Odeja Denim se pri uporabi prilagodi našemu telesu in daje želeno toploto.

Odeje so proizvedene v Sloveniji. Polnilo v odeji proizvaja  slovenski proizvajalec Meblo – Vata iz Nove gorice, ki ima vrhunsko kvaliteto . Možnost imamo izdelave artikle po vaših merah ne glede na količino, dimenzijo ali težo.

Odeja nas segreje do naše telesne temperature in prepusti odvečno telesno vlažnost. Vzdrževanje je enostavno, peremo jo lahko v pralnem stroju ali kemični čistilnici. Pri nakupu vam podarimo posebno uporabno tekstilno vrečko.

Tkanina je dodatno obdelana, zaščitena pred pršicami in drugimi mikro organizmi ter medicinsko testirana.

 

NOVA  KOLEKCIJA 2020

Predstavljamo vam  novo kolekcijo posteljnih garnitur, katere smo  skrbno pripravili za vas. 

Pestro ponudbo vzorcev bomo dopolnjevali v mesecu marcu. Blago tiskamo s posebnimi REAKTIVNIMI barvili, ki so namenjena naravnim tkaninam 100% bombaž Mako’ Saten.

Tkanina je tkana v Atlas vezavi in preje egipčanskega porekla, ki ima edinstveno kvaliteto ter naravni lesk. Mako’ je izraz za prejo, ki ima posebno dolgo bombažno nit s posebnim poreklom ter certifikatom.

Novost v naši ponudbi in izdelavi posteljnih kompletov poleg standardnih dimenzij je, da proizvajamo podaljšane  dimenzije;

  • ( prevleka za odejo: 140×220 + 1x60x80 / 200×220 + 2x60x80 / ali po naročilu )

Kolektiv PARVOS   ( slovenska blagovna znamka BOUNT ).

Dodatne informacije

Dimenzija

odeja letna 140×200-150gm2, odeja letna 200×200-150gm2, odeja letna 200×260-150gm2, odeja letna 240×260-150gm2

Kvaliteta

100% PES- micro Percal

Barva

Bela

Zaradi izjemnega povečanja naročil naprošamo vse stranke za razumevanje pri dobavi blaga in sporočamo da z dne 15.12.2020 vsa prispela naročila bodo poslana v prvem tednu januarja 2021. Hvala za razumevanje in vse dobro vam želimo v letu 2021. Opusti