Visoka kakovost | 100% varno | Brezplačna dostava nad 50 €

Bount / Vzglavnik Porto

Vzglavnik Porto

Vzglavnik PORTO

je sestavljen iz prevleke – tkanine 100% bombaž – Mako’ Percal egipčanskega porekla  contamination Free – gostota niti 30/30 76/68  4/1  – 140gm  in polnila  100% HS – vlakneno polnilo 100% PES – hollow antiastmatik.

Vzglavnik ima 1000gr polnila. Primeren je za vsakodnevno uporabo in se odlično prilagaja pravilni opori glave ter vratnim vretencem.

Tkanina – prevleka je dodatno obdelana z zaščito pred pršicami, nastajanju gljivic ali bakterij RPA- protection.

Ponudba je veljavna samo za pravne osebe z ustrezno dejavnostjo. Pri naročilu navedite ime podjetja in davčno številko.  Minimalna količina po artiklu je omejena. V ceni je obračunan  DDV- 22%.

Počisti

*Za nakup nad 50,00 € je POŠTNINA BREZPLAČNA.

Opis

Vzglavnik PORTO

je sestavljen iz prevleke – tkanine 100% bombaž – Mako’ Percal egipčanskega porekla  contamination Free – gostota niti je 30/30 76/68  4/1  – 140gm2.

Polnilo v vzglavniku je  100% HS – micro vlakno, sestavljeno iz 100% PES – hollow antiastmatik.

Vzglavnik ima 1000gr polnila. Primeren je za vsakodnevno uporabo in se odlično prilagaja pravilni opori glave ter vratnim vretencem.

Tkanina – prevleka je dodatno obdelana z zaščito pred pršicami, nastajanju glivic ali raznim bakterijam z zaščito RPA- protection.

Na vzglavniku je všita etiketa s simboli vzdrževanja in sestavino materialov.

Vzdrževanje je enostavno, vzglavnik peremo  v pralnem stroju pri temperaturi na 60*C , lahko sušimo v sušilnem stroju z zmerno temperaturo. Priporočamo  sušenje in zračenje vzglavnika na prostem ne na močnem soncu. Vzglavnik položimo na ravne površine, rahljamo in konstantno obračamo, da se lahko posuši iz vseh strani.

Vzglavnik Porto svetujemo dnevno rahljanje, zračenje, ne na soncu. Proizvedemo vam lahko različne dimenzije vzglavnikov po vaših merah in teži. Vzglavnik Porto je primeren tudi za dekorativne vzglavnike različnih dimenzij s snemljivo prevleko, ki se zapira z zadrgo.

Prednost vzglavnika Porto je, da je primeren za hotele, apartmaje, navtiko ter druge zdravstvene namene, saj ga lahko uporabljamo za več stranko uporabo.

Vzglavnik Porto je proizveden iz visoko kvalitetnih materialov s cerifikatom poreklom in je medicinsko testiran.

Vzglavnik Porto svetujemo  osebam za dobro počutje, posebej pa osebam z dihalnimi težavami.

 

Pestro ponudbo vzorcev bomo dopolnjevali v mesecu marcu. Blago tiskamo s posebnimi REAKTIVNIMI barvili, ki so namenjena naravnim tkaninam 100% bombaž Mako’ Saten.

Tkanina je tkana v Atlas vezavi in preje egipčanskega porekla, ki ima edinstveno kvaliteto ter naravni lesk ter 3,2mm dolgo fino bombažno nit.

Novost v naši ponudbi in izdelavi posteljnih kompletov poleg standardnih dimenzij je, da proizvajamo podaljšane  dimenzije;

  • ( prevleka za odejo: 140×220 + 1x60x80 / 200×220 + 2x60x80 / ali po naročilu )

Kolektiv PARVOS   ( slovenska blagovna znamka BOUNT ).

 

Dodatne informacije

Dimenzija

Vzglavnik 30×50 cm, Vzglavnik 40×40 cm, Vzglavnik 50×50 cm, Vzglavnik 50×70 cm, Vzglavnik 50×80 cm, Vzglavnik 60×80 cm

Kvaliteta

tkanina 100% bombaž- polnilo 100% PES

Barva

Bela