Visoka kakovost | 100% varno | Brezplačna dostava nad 50 €

Bount / Vzglavnik Porto

Vzglavnik Porto

Vzglavnik PORTO

je sestavljen iz prevleke – tkanine 100% bombaž – Mako’ Percal egipčanskega porekla  contamination Free – gostota niti 30/30 76/68  4/1  – 140gm  in polnila  100% HS – vlakneno polnilo 100% PES – hollow antiastmatik.

Vzglavnik ima 1000gr polnila. Primeren je za vsakodnevno uporabo in se odlično prilagaja pravilni opori glave ter vratnim vretencem.

Tkanina – prevleka je dodatno obdelana z zaščito pred pršicami, nastajanju gljivic ali bakterij RPA- protection.

Počisti

*Za nakup nad 50,00 € je POŠTNINA BREZPLAČNA.

Opis

Vzglavnik PORTO

je sestavljen iz prevleke – tkanine 100% bombaž – Mako’ Percal egipčanskega porekla  contamination Free – gostota niti 30/30 76/68  4/1  – 140gm2.  in polnila  100% HS – vlakneno polnilo 100% PES – hollow antiastmatik.

Vzglavnik ima 1000gr polnila. Primeren je za vsakodnevno uporabo in se odlično prilagaja pravilni opori glave ter vratnim vretencem.

Tkanina – prevleka je dodatno obdelana z zaščito pred pršicami, nastajanju gljivic ali bakterij RPA- protection.

Na vzglavniku je všita etiketa s simboli vzdrževanja in sestavino materialov.

Vzdrževanje je enostavno, peremo ga  v pralnem stroju pri temperaturi na 60*C , lahko sušimo v sušilnem stroju z zmerno temperaturo. Najboljše vzdrževanje je sušenje in rahljanje na prostem zračnem prostoru. Vzglavnik položeno na ravne površine, rahljamo in konstantno obračamo, da se lahko posuši iz vseh strani.

Vzglavnik Porto svetujemo dnevno rahljanje, zračenje, ne na soncu. Proizvedemo vam lahko različne dimenzije vzglavnikov po vaših merah in grmaturi. Vzglavnik Porto je primeren tudi za dekorativne vzglavnike s snemljivo prevleko, ki se zapira z zadrgo.

Prednosti vzglavnika Porto so, da je primeren za hotele, apartmaje ter druge zdravstvene namene, saj ga lahko peremo na zmerni temperaturi.

Vzglavnik Porto je proizveden iz visoko kvalitetnih materialov s cerifikatom porekla in je medicinsko testiran.

Vzglavnik Porto svetujemo vsem osebam, posebej pa osebam z dihalnimi težavami.

NOVA  KOLEKCIJA 2018

Predstavljamo vam  novo kolekcijo posteljnih garnitur, katere smo  skrbno pripravili za vas. 

Pestro ponudbo vzorcev bomo dopolnjevali v mesecu marcu. Blago tiskamo s posebnimi REAKTIVNIMI barvili, ki so namenjena naravnim tkaninam 100% bombaž Mako’ Saten.

Tkanina je tkana v Atlas vezavi in preje egipčanskega porekla, ki ima edinstveno kvaliteto ter naravni lesk ter 3,2mm dolgo fino bombažno nit.

Novost v naši ponudbi in izdelavi posteljnih kompletov poleg standardnih dimenzij je, da proizvajamo podaljšane  diemzije;

  • ( prevleka za odejo: 140×220 + 1x60x80 / 200×220 + 2x60x80 / ali po naročilu )

Kolektiv PARVOS   ( slovenska blagovna znamaka BOUNT ).

 

 

Dodatne informacije

Dimenzija

Vzglavnik 50×80 cm, Vzglavnik 60×80 cm

Kvaliteta

tkanina 100% bombaž- polnilo 100% PES

Barva

Bela