Visoka kakovost | 100% varno | Brezplačna dostava nad 50 €

Nova kolekcija v prihodu

Bount / Nova kolekcija v prihodu

Nova kolekcija v prihodu

Vsako leto pripravljamo nove artikle, katere oblikujemo, tiskamo in proizvedemo v Sloveniji.  Novo leto nov začetek in prihajajoča pomlad nas spodbudi k novim barvnim odtenkom in svežini v naših bivalnih prostorih.

Kakovostna posteljnina je duša za naše telo in počutje, saj v njej prespimo tretino svojega življenja.

Zato je pomembno, kakšno posteljnino uporabljamo in kako jo lahko vzdržujemo. Naša tkanina je iz čistega 100% bombaža Mako’ Saten egipčanske porekla Mako’. Barvila, katera uporabljamo za tisk so reaktivna, kar pomeni, da so primerna za tekstilne organske tkanine ter pralne pri 60*C. Tiskano blago pred proizvodnjo končnega artikla je že oprano na 90*C, kar pomeni, da v primeru madežev blago lahko operete tudi na 90*C.

Tkanina je dodatno obdelana v EU z ustreznimi certifikati, katere predpisuje EU – zakonodaja ter je zaščitena proti bakterijam in vnosu virusnih obolenj , kot so  SARS in novi Corona virus. Antiviral tekstil

Posteljnino ter druge artikle proizvedemo v standardnih dimenzijah ali po vaši meri zapiranje z zadrgo ali na preklop.

V podjetju skrbimo za visoko kakovost naših izdelkov ter se zavedamo, da so materiali, kot barvila ne škodljiva našemu zdravju in prijazna okolju.

Embalaža v katero pakiramo naše proizvode je ekološka, proizvedena iz naravnih materialov, katere se hitro reciklira ter niso škodljiva okolju.

Pohvalimo se lahko, da so naši proizvodi ter embalaža proizvedena  iz 100% naravnih materialov.

Nova kolekcija v prihodu je dobavljiva konec januarja 2023 in jo lahko naročite v prednaročilu z 20% popustom, plačilo po povzetju.

Za več informacij nas lahko kontaktirate na telefonsko številko 05-6405-282 ali mail: slika@bount.si

Prikazovanje 1–12 od 16 rezultatov