Visoka kakovost | 100% varno | Brezplačna dostava nad 50 €

Oprema za hotele in apartmaje

Bount / Oprema za hotele in apartmaje
Oprema za hotele in apartmaje

Posteljnina za hotele in apartmaje.

Podjetje Parvos iz Izole je proizvajalec tekstilnih proizvodov za hotele, apartmaje, plovila in druge poslovne namene.

Naša dejavnost je proizvodnja, opremljanje in svetovanje glede opreme ter notranje tekstilne dekoracije.
Specializirani smo za:  oblazinjeno pohištvo, ležišča, zavese, posteljnino, brisače,  vzglavniki, restavracijsko perilo ter  kopalniško opremo.

Vsi artikli so proizvedeni v EU  – Slovenija. Tkanina za posteljnino je egiptčanskega porekla 100% bombaž Mako’, kar zagotavlja izjemno kvaliteto tkanine in daljšo obstojnost pri vzdrževanju.

Surova tkanina je obdelana v EU  z visokimi standardi in certifikati.

Končni proizvodi so proizvedeni v Sloveniji, posebno obdelani, ročno trgani- krojeni in ustrezno pripravljeni za vsakekga naročnika posebej.

Po dogovoru je možno naročiti tkan ali vezen logotip vašega podjetja.

Pri naročilu lahko zagotovimo konstantnost istih vzorcev, ponaročila manjših količin, hitro dobavo ter ugodno ceno.

V ponudbi imamo možnost izdelave tiska, vezenja vašega logotipa na vse artikle  na organske tkanine v digitalni foto obliki velikih formatov. (pregrinjala, zavese, predstavitveni panoji, prti, oblazinjeno pohištvo,..)

V primeru želenih vzorcev, vam lahko proizvedemo ter dostavimo za testiranje blaga. Vzorce spremlja certifikat glede vzdrževanja za pravilno uprabo.
Strankam lahko predhodno predstavimo prostor v računalniškem izrisu v 3D – foto obliki.

Našim naročnikom nudimo kvaliteto, garancijo na vse izdelke pred in po dostavi z  ustreznim usposabljanjem za vzdrževanje ter uporabnost izdelkov.
Poleg tekstilne opreme za hotele in apartmaje nudimo široko paleto artiklov za opremo ter nego namenjeno spalnem, dnevnem ter kopalnišim prostorom.

Naprošamo vas za ogled našega kataloga s klikom na link.

Hvala.

Bount katalog 1A

Prikazovanje 1–12 od 18 rezultatov

Zaradi izjemnega povečanja naročil naprošamo vse stranke za razumevanje pri dobavi blaga in sporočamo da z dne 15.12.2020 vsa prispela naročila bodo poslana v prvem tednu januarja 2021. Hvala za razumevanje in vse dobro vam želimo v letu 2021. Opusti