Visoka kakovost | 100% varno | Brezplačna dostava nad 50 €

Posteljnina za hotele in apartmaje

Bount / Posteljnina za hotele in apartmaje

Podjetje Parvos iz Izole je proizvajalec tekstilnih proizvodov.

Dejavnost podjetja je proizvodnja,  tisk na organske tkanine, opremljanje in svetovanje tekstilnih izdelkov za notranjo opremo.

Specializirani smo za:  oblazinjeno pohištvo, ležišča, zavese, posteljnino, brisače,  vzglavnike, restavracijsko perilo in  kopalniško opremo.

Proizvedemo lahko artikle po meri ne glede na količino ali dimenzijo po vaših merah ali želji.

Posteljnina za hotele in apartmaje je namenjena poslovnim namenom in podjetjen, ki imajo ustrezno dejavnost.

V ponudbi imamo možnost  vezenja na tkanino z vašim logotipom. Ponudimo vam lahko tisk na organske tkanine v digitalni foto obliki 3-D velikih formatov do širine tkanine 320 cm. ( posteljnina, pregrinjala, zavese, predstavitveni panoji, prti, oblazinjeno pohištvo,..)

Posteljnina za hotele in apartmaje je posebno obdelana, ročno trgana po vodku in primerna za vzdrževanje pri visoki tempertaturi.

Posteljnino za hotele in apartmaje lahko izbirate v različni kvaliteti tkanine glede na vaše potrebe ter kategorizacijo.  Prav tako vam nudimo razne brisače, kopalniške tepihe, kopalne plašče in vse artikle za Wellnes – SPA.

Ponudimo vam lahko restavracijsko perilo, kot so prti, nadprti, sarvete, posebna dekorativna pregrinjala za mize, stole in druge proizvode. Naše tkanine so lahko gladke ali tkane v jacquardnem tkanem vzorcu različnik barvnih odtenkov.

Našim naročnikom nudimo kvaliteto, garancijo na vse izdelke pred in po dostavi z ustreznim usposabljanjem za vzdrževanje ter uporabnost izdelkov.

Poleg tekstilne opreme za hotele in apartmaje nudimo široko paleto artiklov za opremo spalnih prostorov, kopalnic, dnevnih prostorov, kuhinj, poslovnih in nautičnih prireditev.

Naprošamo vas za ogled  našega predstavitvenega kataloga: link  HOTELSKA PONUDBA – posteljnina.

KATALOG HOTELSKA PONUDBA 2018

Prikazovanje 1–12 od 31 rezultatov