Visoka kakovost | 100% varno | Brezplačna dostava nad 50 €

Novice

Ležišče Bount

Bount / Novice  / Ležišče Bount

Ležišče Bount

Ležišče Bount in darilo,

Dobro ležišče je temelj našega počutja čez cel dan.

Veliko lahko povemo o ležišču, najbolj pomembno vprašanje pa je, kako se bomo mi počutili.  Ali bo naše telo sprejelo pravilno trdoto ležišča, udobja in ali se bomo zjutraj dobro počutili, polni energije?

Vsa ta vprašanja si postavimo pred nakupom ležišča v upanju, da bomo izbrali pravilno ležišče.

Veliko je govora in pisanja glede osnovnih materialov ležišč, ni pa zagotovljenega kvalitetnega počitka ter udobja glede na posameznika. Vsak od nas je drugačen in nekaterim odgovarjajo ena, drugim druga ležišča. Zato je cena ležišča včasih lahko relativna.

Kako lahko izberemo pravilno ležišče?

Poleg vseh infomracij, ki jih lahko proizvajalec ali kupec nudi niso dovolj, da bi lahko izbrali pravilno ležišče.                Parv tako ne zadostuje tudi kratko testiranje ležišča, ker je vaše telo navajeno že na obstoječe ležišče in bo lahko zavračalo vsako spremembo vsaj za določen čas.

Naš nasvet je, da si pred izbiro ležišča vzamete čas in poveste , kakšne so vaše spalne navade,vaša teža, ali se prekomerno potite, ali imate alergije na pršice, ali ste občutljivi na vibaracije ter se hitro zbujate ?

Ne pozabimo na kvaliteten vzglavnik ter posteljnino, ki je temelj dobrega počutja ter zdravega počitka.

Zavedati se moramo, da koža diha in asorbira vse zunanje temperaturne razlike, ki se prenašajo v našo notranjost in s tem se izraža naše počutje ter volja.

Kvalitetna posteljnina, izbran vzglavnik in ležišče, je pravilni odgovor za dobro počutje ter kvaliteten počitek.

V podjetju vam lahko proizvedemo različna ležišča po meri, ter uporabimo kakovostne materiale, kateri bodo vam najbolj ustrezali. Veselimo se naročil posebnih dimenzij za dom, poslovne namene ter plovila, katere je potrebno izdelati posebne oblike.  Vse to lahko nadgradimo s kvalitetno posteljnino po meri.

Pri nakupu ležišča vam podarimo pravilno izbran vzglavnik in posteljnino iz 100% bombaža Mako’Saten

 

 

Zaradi izjemnega povečanja naročil naprošamo vse stranke za razumevanje pri dobavi blaga in sporočamo da z dne 15.12.2020 vsa prispela naročila bodo poslana v prvem tednu januarja 2021. Hvala za razumevanje in vse dobro vam želimo v letu 2021. Opusti