Visoka kakovost | 100% varno | Brezplačna dostava nad 50 €

Pogoji poslovanja Parvos

Bount / Pogoji poslovanja Parvos

Pogoji poslovanja Parvos,

PARVOS d. o. o., Kajuhova ulica 28, 6310 Izola.  Družba je zavezanec za plačilo davka na dodano vrednost. Davčna številka: SI21844542. Podjetje je vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Kopru.

 

SPLOŠNE INFORMACIJE

Naročene izdelke dostavljamo samo kupcem na področju Slovenije. Podatki o izdelkih, pogojih poslovanja, spletne aplikacije in ostale informacije v spletni trgovini so na voljo le v slovenskem jeziku. Dopuščamo možnost napak pri objavljenih opisih ali cenah izdelkov. Za kakršnekoli informacije lahko pokličete na telefon +386 (0)5 640 52 82 ali pišete na elektronski naslov slika@bount.si. Če vam na vprašanje ne bomo mogli ali znali odgovoriti takoj, vam bomo odgovor posredovali v najkrajšem možnem času.

 

NAROČANJE

Na spletni strani www.bount.si so navedeni glavni podatki o izdelkih in fotografije le-teh. Čeprav se podjetje trudi zagotoviti natančne fotografije izdelkov, je potrebno  fotografije gledati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Barvni odtenki in videz lahko nekoliko odstopajo od resničnega stanja izdelka. Kupec lahko odda naročilo s pomočjo nakupovalne košarice ali prek elektronskega sporočila. Spletna stran ponuja možnost registracije uporabnika, vendar ta ni potrebna za spletno nakupovanje. Obiskovalec lahko opravi registracijski postopek v spletni trgovini, s katerim pridobi uporabniško ime in geslo. Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je sklenjena, ko prodajalec prejme naročilo, kupec pa prejme povratno elektronsko sporočilo o potrditvi naročila. V primeru nedobavljivosti izdelka prodajalec obvesti kupca v najkrajšem možnem času.

 

CENE

Cene so izražene v evrih. DDV je vključen v ceno. Prodajalec pošiljki – odpremi naročenega blaga – priloži račun.

 

PLAČILO

Pridržujemo si pravico dostave blaga po plačanem predračunu. Predračun mora biti poravnan v navedenem roku , sicer vam naročilo storniramo in posledično ne zagotavljamo dobavljivost prvotno naročenega blaga. V dogovoru s stranko, se lahko naročeno blago plača tudi po povzetju preko Pošte Slovenija. V tem primeru se vrednost kupnine poveča za provizijo, ki velja po ceniku Pošte Slovenije za gotovinski odkup.

 

DOBAVA-DOSTAVA

Zaradi povečanega obsega dela je trenutno rok dobave od 7-14 dni. V kolikor bo možno, bomo naročilo poslali v krajšem času.

Če naročenega izdelka trenutno ni na zalogi, kupca obvestimo o roku dobave (2-5 delovnih dni). V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje. O tem vas bomo obvestili v čim krajšem roku, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu. Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste zadovoljni.

Izdelki bodo dostavljeni s kurirjem GLS. V kolikor vas ob dostavi ne bo doma, vam pošta pusti obvestilo. Strošek dostave blaga ob vrnitvi ali menjavi ne povrnemo, razen v primeru upravičene reklamacije. Če z dostavo ne boste zadovoljni, vas prosimo, da nas o tem pisno obvestite ali pa pokličete na telefonsko številko +386 (0)5 640 52 82.

 

NAKUPNA POGODBA

Nakupno pogodbo hranimo na sedežu podjetja in jo lahko prejmete na pisno zahtevo. Svojo zahtevo sporočite na naslov: Parvos d.o.o., Kajuhova ulica 28, 6310 Izola, s pripisom Nakupna pogodba. Nakupna pogodba je sklenjena v slovenskem jeziku.

 

PREKLIC NAROČILA

Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) ima potrošnik pravico, da v 14-ih dneh od prevzema izdelka podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Sporočilo je pravočasno in veljavno, če je oddano v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila izdelka. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu. Tudi če v roku 14 dni od prejema pošiljke izdelek vrne, se to šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Izdelek mora biti nepoškodovan in neuporabljen, v nespremenjeni količini, v originalni embalaži in z veljavnim računom. V primeru vračila vas prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite. Svoj zahtevek za vrnitev izdelka pošljite na naslov: Parvos d.o.o., Kajuhova ulica 28, 6310 Izola. Kupnino vam bomo povrnili najkasneje v 30 dneh na vaš bančni račun, ki ga morate navesti v svojem zahtevku. Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov pokličite na telefonsko številko +386 (0)5 640 52 82. Pri pogodbah, katerih predmet so izdelki, ki so bili izdelani po natančnih navodilih potrošnika ali so bili prilagojeni njihovim osebnim potrebam, zaradi svoje narave izdelek ni primeren za vračilo, potrošnik pa nima pravice do vračila oziroma odstopa od pogodbe.

 

REKLAMACIJE

Kupec lahko izdelek reklamira, če izdelek nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačen izdelek, napačno barvo, količino ali pa če izdelek kakor koli odstopa od kupčevega naročila. Kupec lahko izdelek reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben izdelek, njegovo popravilo ali vračilo kupnine. Če se izdelek po pranju prekomerno skrči, pušča barvo, se obarva ali kako drugače deformira, ga sprejmemo, napišemo reklamacijski zapisnik in ga pošljemo na analizo. Če strokovne osebe ugotovijo napako zaradi nepravilnega vzdrževanja (npr. pranje pri previsoki temperaturi) stroške analize plača kupec po veljavnem ceniku. Če pa je napaka v blagu, plača stroške analize prodajalec. Stranko naprošamo, da pred pranjem – vzdrževanjem artikla – preveri deklaracijo, ki jo najde na embalaži artikla. Prodajalec odgovarja za skrite napake izdelka, ne odgovarja pa za nastalo škodo, zaradi nepravilnega vzdrževanja. Kupec lahko izdelek v reklamacijo vrne osebno ali pa ga na stroške prodajalca in po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem vrne po pošti. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo! V primeru upravičene reklamacije ima kupec možnost izdelek zamenjati za enakega ali podobnega, ga zamenjati za katerega drugega iz ponudbe ali se odločiti, da mu kupnino nakažemo na njegov bančni račun. V primeru neupravičene reklamacije, kupcu vrnemo izdelek in mu zaračunamo stroške vračila. Neprevzeti izdelki in neupravičene reklamacije ne ustavijo obveznosti kupca do plačila terjatev.

 

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. V primeru težav se lahko kupec s ponudnikom poveže telefonsko +386 (0) 56405282 ali po elektronski pošti slika@bount.si. Ponudnik bo v roku 5 delovnih dneh potrdil, da je pritožbo prejel, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

 

AVTORSKE PRAVICE

Objavljene vsebine so last podjetja Parvos d.o.o.. Med avtorska dela sodijo vsi grafični elementi, slike, besedila, članki, slikovno gradivo ter drugi avtorski elementi, ki jih zaradi narave ni potrebno označevati z oznakami avtorsko zaščiteno. Zaščitena je tudi struktura, kot posamezne idejne rešitve. Vsakršno kopiranje, navajanje, presnemavanje, posnemanje in razširjanje brez vednosti podjetja Parvos d.o.o. je prepovedano.

 

Izola, 20.07.2017