Visoka kakovost | 100% varno | Brezplačna dostava nad 50 €

Pogosta vprašanja

Bount / Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja,

1. Kako izbrati kvalitetno posteljnino?

Veliko krat se pri nakupu posteljnine odločamo zaradi cene ali  vzorca. Dejanje ni napačno, je pa vprašljiva kvaliteta in obstojnost blaga, na katerega ne dajemo veliko pozornosti. Pri nakupu posteljnine preverite točne dimenzije, kvaliteto tkanine, vzdrževanje in poreklo blaga.

2. Kako smo lahko sigurni, da posteljnina ne vsebuje škodljivih barvil ali drugih snovi, katere lahko povzročijo alergije?

Najbolj učinkovit prvi kontakt s posteljnino je, da pred nakupom posteljnino odprete in z vohom ugotovite ali ima neprijeten vonj. Vsa toksična barvila , ki so hermetično zaprta dlje časa pustijo neprijeten kisel vonj.

Izogibajte se tovrstnim posteljninam ali drugim tekstilnim proizvodom !

3. Vzdrževanje posteljnine ali drugih artiklov.

Pred uporabo svetjemo, da preverite všito etiketo na izdelku ( notranja stran ) o vzdrževanju .

Prvo pranje  je zelo pomembno, kakšno bo naše blago in kako se bomo sami počutili pri uporabi tega. Zavedati se moramo, da za svoje telo in uporabo izbiramo samo najboljše naravne tkanine, ki lahko dajo veliko ali vzamejo še več, kot si lahko zamišljamo.

Pred prvim pranjem  svetujemo, da tiskano tkanino obrnete narobe in namočite v pripravljeno raztopino. V posodo primerne velikosti natočite mlačno vodo in dodajte 2 dl  kisa. Premešajte z roko,  namočite tkanino in pustite namakati cca 30 minut. Po tem postopku tkanino operite pri 40*ali 60*C.

Tkanina bo bolj prožna, mehkejša in pridobila bo na lesku.

4. Naročila posebnih dimenzij – Po  Meri

Posebne dimenzije ali naročila Po  Meri, predstavljajo izziv ali obveznost do kupca, kateremu namenimo posebno pozornost ter posluh. Dolgoletne izkušnje v proizvodnji nam omogočajo realizacijo posebnih dimenzij in se lahko veselimo vsakega novega iziva.

5. Dobava blaga

Dostava naročenega blaga je izvršena, ko stranka prejme blago in podpiše sprejemnico.

Blago dostavimo po pošti Slovenije ali drugi hitri pošti, ki delujejo na ozemlju republike Slovenija v skladu s pravilnikom o dostavi blaga.