Dostava in vračila - Posteljnina Bount ...

VROČI POLETNI POPUSTI DO -20% NA VSE IZDELKE!! Vas zanima več? Kliknite tukaj

Dostava artiklov Bount je dogovor med proizvajalcem podjetja Parvos in naročnikom.

Blago dostavimo skladno z naročilom in dogovorjenim plačilom. Dobava blaga je možna na več načinov s predhodnim dogovorom po pošti, osebna dostava ali osebni prevzem v našem podjetju.

Blago je ustrezno pakirano in zaščiteno v kartonsko embalažo, da ne bi prišlo do poškodbe artiklov.

Dostava naročenega blaga je dogovorjena in izvršena, ko stranka prejeme blago s podpisom o prevzemu.

Dostva in vračila

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Kupec lahko ob oddaji naročila določi naslov za dostavo, ki je za ponudnika zavezujoč. Ob dobavi mora kupcu nuditi še dodatne informacije glede dostava in vračila, pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se kupec lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe. 

V primeru, da kupca (prejemnika) v času dostave ni na naslovu, je možno paket prevzeti na dogovorjenem mestu GLS v 3 -5 dneh. Če kupec (prejemnik) paketa ne prevzame v ustreznem roku, se ta vrne nazaj ponudniku.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS – Slovenija, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Stroški dostave

Slovenija

  • Ob nakupu izdelkov v vrednosti do 49,99 EUR je strošek dostave 5 EUR.
  • Ob nakupu izdelkov v vrednosti 50 EUR ali več, je dostava brezplačna.

Hrvaška

  • Ob nakupu izdelkov v vrednosti do 149,99 EUR je strošek dostave 10 EUR.
  • Ob nakupu izdelkov v vrednosti 150 EUR ali več, je dostava brezplačna.

Države EU in druge države

  • Stroški dostave se glede na državo spreminjajo in bodo vidni ob izbiri države pred plačilom nakupa.
  • Stroški dostave se obračunajo po dejanskem ceniku GLS.

Izdelava in dostava naročenega artikla

Pri naročilu blaga, se preveri točne naročene dimenzije in se naročnika obvesti glede približne dostave. V večini primerov je blago – tkanina na zalogi iz katere proizvajamo artikle. Zaradi veliko različnih dimenzij na spletnih straneh, naše podjetje proizvede artikle po meri in prejemu vašega naročila. Dostava artiklov je zato od 7 do 10 dni odvisno od prejetih naročil in zahtevnosti naročenega artikla. V primeru posebnih naročil, kot so tisk lastnih vzorcev ali fotografij, se predhodno dogovorimo o možnosti in terminu dostave.

Artikli, ki niso standardnih dimenzij in so proizvedeni po naročilu ni možno vračilo.

V primeru višje sile, (vojna, poplave, požari, epidemije in druge naravne nesreče) da kompletne dostavo ne moremo opraviti ali da so nekateri od naročenih artiklov  dobavljivi s kasnejšo dobavo bomo naročnike obvestili in ne bomo obračunali kasnejše poštnine ne glede na vrednost artikla.

Pri dostavi artiklov vas naprošamo za pregled dobave, če se ujema z naročenimi artikli. V primeru, da blago ne ustreza naročilu glede dimenzij ali kakovosti lahko pošiljko zavrnete na naše stroške s predhodnim pisnim obvestilom.

Pri dobavi blaga vas naprošamo, da preverite dimenzije, če ustrezajo naročenim artiklom pred pranjem. Po pranju ali uporabi blaga ni možno vračilo.

Normalni postopek pred pranjem je, da so artikli nekoliko večji zaradi pranja, ker se blago procentualno krči. Vse te dodatne dimenzije pred pranjem so upoštevane, da ne bi prišlo do neustreznih dimenzij po pranju artiklov.

Odstop od pogodbe – velja le za potrošnike dostava in vračila


Kot kupec potrošnik (v nadaljevanju opredeljeno možnost odstopa od pogodbe v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu potrošnikov imajo le kupci, ki se štejejo za potrošnika) imate pravico, da nam v 15 dneh sporočite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Za uveljavitev pravice do odstopa od pogodbe mora potrošnik z nedvoumno izjavo obvestiti Parvos d.o.o. o svoji odločitvi o odstopu od pogodbe. 

OBRAZEC PRENESITE TUKAJ >>>

V primeru dodatnih informacij ali pojasnil, vas naprošamo, da nas kontaktirate na telefonsko številko 05-6405-282 ali mail naslov: slika@bount.si

Zahvaljujemo se vam za vaš razumevanje ter se priporočamo.

Kolektiv Parvos d.o.o. Industrijska cesta 4g , 6310 Izola Slovenija.