Dejavnost podjejta Parvos in o nas;
Podjetje Parvos je proizvodno tekstilno podjetje, ki proizvaja artikle za dom, apartma, hotele, plovila in druge poslovne namene. Artikle proizvajamo po naročilu in kolekciji, ki je predstavljena na naši spletni strani www.bount.si
Z vami smo že 32 let z blago znamo Bount, katero je prevzelo podjetje Parvos d.o.o.

O nas govorijo velika svetovna podjetja za katera smo proizvedli tekstilne artikle s pridobljeno licenco, kot so; Disney, Marvel, Swarovski, LIU-JO,Tesla- Dreams in drugi.

Visoka tehnološka tekstilna tehnologija;

Podjetje ima dolgoletne izkušnje z najsodobnejšo digitalno tehnologijo in tisk na organske tkanine v visoki resoluciji. Pohvalimo se lahko, kot pionirji in edino podjetje v regiji, katero nudi tovrstno tehnologijo z visoko kakovostnimi tiskanimi artikli.
Kako poteka naše delo in proizvodnja artiklov;
Živimo v času digitalizacije in hitrih informacij zato se prilagajamo trgu in njegovim zahtevam. Vsi artikli so proizvedeni po meri in z vašim želenim barvnim odtenkom po prejemu in potrdilu naročila. Na naši spletni strani www.bount.si ponujamo možnost izbiro artiklov po vaši meri, zato je rok dobave od 1 – 10 dni.
Naročila in informacije;
Podjetje ponuja komunikacijo med proizvajalcem in končnim kupcem, brez posrednikov ali drugih trgovcev. Naročila so posredovana v proizvodnjo, kjer se upoštevajo vaše dimenzije ali predlogi. V primeru, da so informacije nepopolne vas bomo predhodno kontaktirali.
Kakovost in varstvo potrošnika;
Kakovost naših izdelkov postavljamo na prvo mesto in skrbimo, da so artikli proizvedeni iz visoko kakovostnih materialov in izdelave. Tkanine so obdelane in barvane v EU z ustreznimi certifikati. Tkanino tiskamo in proizvedemo končne artikle v Sloveniji.

Kakovost, ki govori o nas

Prepoznali so nas velika podjetja in svetovne blagovne znamke med temi so: Podravka, Kraš, Disney, Marvel, Liu Jo,  Mercedes Benz, Tesla in druga podjetja.

Za podjetja proizvajamo posteljnino ali druge artikle s tiskano fotografijo ali vezenim logotipom podjetja. Artikle pakiramo v ekološko embalažo primerno za darila ali poslovne namene. Ponudimo vam lahko dimenzije po meri in različne kakovostne tkanine.

Kakovost ki govori o nas

Posteljnina Bount aktualno sledi trendom

Za ljubitelje modernih dizajnov so na voljo enobarvna posteljnine, ali klasični vzorci v objemu kakovostnih materialov ter mehke bombažne tkanine visoke kakovosti.

Če ste ljubitelji trendov, vas bo presenetil širok nabor motivov inovativne digitalne tehnologije v 3D obliki , ki je lahko tudi eden od načinov, da opremite vaš prostor po vašem okusu in barvnem odtenku.

Za posebne želje je tu na voljo unikatna in prestižna posteljnina, katero vam proizvedemo pod blagovno znamko Bount izdelamo po vaših željah.

Za več informacij smo vam na telefonsko številko 05 64 05 282 ali mail naslov slika@bount.si

Bombažna posteljnina BOUNT za plovila

Parvos d.o.o.

Naša dejavnost je proizvodnja, tisk na organske tkanine, oblikovanje, ter zastopanje dolgoletne blagovne znamke BOUNT.

Specializirani smo na izdelavi: posteljnine, odejnadvložkovvzglavnikovdekorativnih  pregrinjal, restavracijskega perila, ter druge promocijske artikle, katera proizvajmo za znanega naročnika.

Naša ponudba obsega: posteljni program za domoprema apartmajev, hotelov, plovil in drugih poslovnih objektov.

 

Vzglavniki BOUNT
Posteljnina BOUNT

Tiskano in proizvedeno v Sloveniji

Proizvodno podjejte Parvos je vodilno podjetje v inovativnemu digitalnem tisku na organske tkanine. Artikle oblikujemo, tiskamo in proizvajamo po meri v Sloveniji.

Prednosti in prava izbira posteljnine Bount

Izbrana tkanina za proizvodnjo posteljnega perila je egipčanskega porekla Makó. 

Zaradi klimatskih pogojev, je egipčanski bombaž najkvalitetnejša tkanina po vzdržljivosti, naravnem lesku in mehkemu otipu. Bombažna nit je izjemno dolga, elastična in vpojna, da se pri uporabi ne potimo. Tkanina je obdelana v EU s certifikati in barvana z vrhunskimi barvili, ki so odporna na pranje do 90 °C.

Artikle oblikujemo in proizvajamo pod dolgoletno blagovno znamko Bount v Sloveniji.

Vsi artikli so proizvedeni ročno po naročilu, zato je rok dobave od 7 do 14 dni ali po dogovoru.

Z vami že 32 let.

Blagovna znamka Bount je bila ustanovljena leta 1990.

Široka ponudba

Posteljni program za dom, oprema apartmajev, hotelov, plovil in drugih poslovnih objektov.

Unikatni izdelki

S posebno inovativno tehnologijo digitalnega tiska lahko ponudimo unikatne proizvode za kupce s posebnimi željami.

Visoka kvaliteta

Blago je primerno za industrijsko vzdrževanje glede na uporabnost ter potrebe naročnika.