Seznam želja - Posteljnina Bount ...

PRI NAKUPU POSTELJNEGA KOMPLETA VAM PODARIMO JOGI RJUHO ZA NAROČENO DIMENZIJO POSTELJNINE! 

My wishlist

Ime izdelka Cena Stanje zaloge
Na seznamu želja ni izdelkov

Seznam želja je namenjeno za vaše želje glede želenih artiklov proizvedenih po meri ali za darilo. Naše novosti so tudi aktualno objavljene na družabnih omrežjih, kjer želimo povezati s komunikacijo.

Vsi artikli, ki so objavljeni so predstavljeni in imajo posebne ugodnosti ali so namenjeni za promocijo prihajajočih artiklov ali kot seznam želja.

Naše artikle lahko naročite v klasičnih dimenzijah ali po meri na naši spletni strani www.bount.si

Veseli smo vsakega vašega kontakta in vašega seznam želja, da vam lahko predlagamo najboljšo izbiro artikla.

Podjetje ponuja tekstilno opremo za apartmaje, hotelov in plovila po naročilu. Proizvajamo posteljnino , zaščito za ležišča, brisače, posteljna pregrinjala, restavracijsko perilo, zavese in druge artikle po meri.

Kakovost artiklov

Kakovost je na prvem mestu in se vedno obrestuje neglede na artikle, katere proizvajamo in ponujamo na trgu.

Prepoznali so nas velika podjetja in svetovne blagovne znamke za katere proizvajamo razne artikle  med temi so: Podravka, Kraš,  Disney, Marvel, Liu Jo,  Mercedes Benz, Tesla in druga podjetja.

Posteljnina Bount aktualno sledi trendom, a hkrati ponuja tudi večno klasiko. Za ljubitelje umirjenih spalnic je na voljo enobarvna posteljnina, v objemu katere boste občutili pristno mehkobo materialov.

Če ste ljubitelji trendov, vas bo presenetil širok nabor motivov, saj je tiskana posteljnina s pomočjo inovativne digitalne tehnologije v 3D obliki lahko tudi eden od načinov izražanja vašega sloga.

Za posebne želje pa je tu na voljo tudi unikatna in prestižna posteljnina, ki vam jo pod blagovno znamko Bount izdelamo po vaših željah – z vašo fotografijo ali logotipom.