Visoka kakovost | 100% varno | Brezplačna dostava nad 50 €

Seznam želja

Bount / Seznam želja

Seznam želja,

Seznam želja lahko ustvarite  svojim družinskim članom, prijatelju, poslovnemu partnerju in za posebne priložnosti.

Seznam želja je enostavna izbira in dobra rešitev, da izbiro darila prepustite osebi, ki ga bo znala najbolje unovčiti z artiklom po lastni želji.

Veliko krat želimo svojim najdražjim podariti darilo za posebne priložnosti v pričakovanju, da bo naša izbira najboljša. Zgodi se lahko, da smo presenečeni pri predaji darila in imamo kasnejški občutek, da ni bila prava izbira.

Oprema za dom, kot je posteljnina, dekorativna pregrinjala,zavese ali drugi artikli za opremo notranje opreme svetujemo, da izbiro prepustite osebam, ki bodo vedele izbrati najboljše artikle za svoj dom.

Težava lahko nastane pri izbiri barvnega odtenka, vzorca ali celo pravilne dimenzije.

Seznam želja je odlična izbira , katerega lahko prejemniki unovčijo do dogovrjenega zneska po lastni izbiri artiklov.

S tem namenom se boste izognili neprijetnim trenutkom in ne bodo obstajali dvomi ali ste se pravilno odločili.

Prejemniki si bodo lahko sami izbrali najprimernejši artikel, ki ga bodo uporabljali z zadovoljstvom in lepimi spomini v svojem domu.

V primeru posebnega presenečenja vam lahko proizvedemo artikle z lastno fotografijo na posteljnini, pregrinajlu, dekorativnem vzglavniku ali drugi artikli.

Možnost je tudi, da se predhodno dogovorite s prejemnikom darila, da nas obišče in skupaj najdemo pravilno izbiro. Naše podjetje je proizvajalec ne samo trgovec in vam lahko proizvedemo artikle po meri ali barvnem odtenku , ki se bo najbolje prilagajal prostoru.

Končne proizvode vam bomo pripravili in poslali po pošti ali lahko tudi prevzem osebno na našemu podjetju v Izoli.

Za končno vašo odločitev smo pripravili tudi naše presenečenje. Vsakemu naročniku bomo podarili darilo , kot dodatek , da bo vaše in naše darilo še bolj veliko presenečenje.

Pošljite nam vaše želje s seznamom želja izbranih artiklov.

Poslali vam bomo našo darilno kartico z dogovorejno vrednostjo.

V primeru dodatnih vprašanj ali pojasnil nas lahko kontaktirate na telefonsko številko 05-6405-282 sli mail : slika@bount.si

Hvala.

Seznam želja Bount

Product name Unit price Stock status
No products added to the wishlist