Visoka kakovost | 100% varno | Brezplačna dostava nad 50 €

Posteljnina Bount proizvedeno v Sloveniji

Bount / Posteljnina Bount proizvedeno v Sloveniji

Posteljnina Bount

je slovenska blagovna znamaka, katera proizvaja posteljnino in druge tekstilne proizvode za dom, hotele, apartmaje, plovila poslovna darila s tiskanim ali vezenim logotipa vašega podjetja.

Naši proizvodi so: posteljnina, jogi rjuhe z elastiko, pregrinjala, vzglavniki, odeje, zaščitne antibakterijske vodoodporne podloge za zaščito ležišča in zaščito vzglavnikov, brisače, kopalni plašči, prti, prtički, zavese ter različni artikli za notranjo opremo.

Pri izbiri tkanine upoštevamo izključno proizvajalce – dobavitelje, kateri imajo ustrezne certifikate, geografsko lego in nudijo garancijo blaga pri uporabi končnih produktov.

Tkanino barvamo in pripravljamo za nadaljnjo proizvodnjo v EU. Pri barvanju tkanine upoštevamo izključno barvila reaktivna ali idrantren, katera imajo ustrezne certifikate ter zagotavljajo obstojnost barvil pri pranju z višjo temperaturo.

Specializirani smo na tisku organskih tkanin, kot je ( 100% bombaž, lan, volna, svila, viskoza, ) z najnovejšo digitalno tehnologijo v 3D -obliki.

Tkanino lahko tiskamo do širine  320 cm .

Naša dodatna ponudba je tisk na organske tkanine in proizvodnja posteljnino, dekorativne vzglavnike, prte, zavese ali druge tekstilne izdelke. Izdelamo vam lahko unikatne izdelke z vašo fotografijo ali logotipom. Predhodno vam lahko pripravimo artikle v pogled v računalniški obliki.

Priprava tkanine za digitalni tiska je zahtevna in stroškovno dražja, kot klasični tisk, zato ne tiskamo posamezne posteljnine manjših količin.

Posteljnina Bount je proizvedena po naročilu naročnika, tako, da skupaj dogovorimo želene artikle, kvaliteto tkanine, dimenzijo, barvni odtenek in količino.

Na voljo so različni materiali za dom, hotele, apartmaje in druge poslovne namene, zato priporočamo, da se skupaj dogovorimo in svetujemo pravilno izbiro artiklov.

Posteljnina in drugi tekstilni izdelki so oblikovani, tiskani in proizvedeni v Sloveniji.

Za več informacij nas lahko kontakitrate na mail naslovu ; slika@bount.si    ali telefonski številki 05-6405-282

Prikazovanje 1–12 od 67 rezultatov