Posteljnina in novi trendi - Posteljnina Bount ...

VROČI POLETNI POPUSTI DO -20% NA VSE IZDELKE!! Vas zanima več? Kliknite tukaj.

Povpraševanje

Pišite nam

  V podjetju proizvajamo posteljnino že 35 let. Skozi čas smo pridobili izkušnje, kako zadovoljiti vsako potrebo naših naročnikov s kvalitetnimi materiali in prilagoditi po meri ter barvnimi odtenki.

  Naš izziv je ustvariti unikatne artikle, zato je potrebno upoštevati želje in predanost do naročnika. Izdelava posteljnine in druge artikle proizvedemo iz različnih tkanin, ki so primerna za plovila in pogojem uporabe. Posteljnina mora zadovoljiti vaše potrebe, kot v kakovosti in kot v točnih dimenzijah.

  Ponudimo vam lahko vezen logotip na vaše artikle, všijemo etiketo, da se blago ne pomeša z drugim v primeru vzdrževanja in označimo točne dimenzije, da lahko lažje in hitreje najdete želene dimenzije.

  Vaše plovilo opremimo tako, da se počutite najboljše s kakovostnimi materiali, ki vas bodo zadovoljili in predstavljali vaš stil ter željo do prepoznavnosti.

  Posteljnina, odeja, vzglavnik in dobro ležišče je del našega dobrega počutja.

  Vsekakor govorimo o kvalitetni posteljnini in drugih artiklih, ki so proizvedeni iz kakovostnih naravnih materialov in prilagojenih dimenzij za vaše potrebe.

  Prostor v katerem hranimo posteljnino je prirejen tako, da nam ne vzame veliko prostora in je prilagojeno za naše potrebe v vsakem trenutku dneva.

  V podjetju, vam proizvedemo artikle po meri  glede na vaše potrebe in želeno kakovost materialov.

  Za plovila in druge namene proizvedemo jogi rjuhe po meri glede na obliko ležišča. Lahko nam pošljete dimenzije ali izrišete obliko vašega ležišča. V primeru izmere ležišča je možen predhodni  dogovor.

  Posteljnino vam lahko pripravimo enobarvno ali tiskano v želenem barvnem odtenku.

  Možnost je izdelave vezenje vašega logotipa na posteljnino, brisače, pregrinjala in druge artikle.

  Za več informacij nas lahko kontaktirate na mail slika@bount.si ali pokličete na telefonsko številko 05-6405-282 ter na spletni strani www.bount.si