Posteljnina in novi trendi - Posteljnina Bount

Povpraševanje

Pišite nam

  Živimo v času hitrega razvoja, sprememb, ki nam prinašajo nove možnosti in veliko informacij. Predstavljate si, da pred nekaj deset leti telefon v avtu je bila znanstvena fantastika in za starejše generacije nesprejemljiva miselnost.

  Danes govorimo o električnih avtomobilih v katerih prespimo ali celo potujemo po evropskih mestih z minimalnimi stroški električne energije in brez stroškov hotelov.

  Na voljo imamo vedno mobilne informacije, kjer lahko najdemo vse potrebno za ugodno potovanje in osnovno preskrbo.

  Posteljnina, odeja, vzglavnik in dobro ležišče je postalo del našega avtomobila ali avto doma.

  Vsekakor govorimo o kvalitetni posteljnini in drugih artiklih, ki so proizvedeni iz kakovostnih naravnih materialov in prilagojenih dimenzij za vaše potrebe.

  Prostor v katerem hranimo posteljnino je prirejen tako, da nam ne vzame veliko prostora in je prilagojeno za naše potrebe v vsakem trenutku dneva.

  V podjetju, vam proizvedemo artikle po meri  glede na vaše potrebe in želeno kakovost materialov.

  Za avtodom in plovila proizvedemo jogi rjuhe po meri glede na obliko ležišča. Lahko nam pošljete dimenzije ali izrišete obliko vašega ležišča. V primeru izmere ležišča je možen predhodni  dogovor.

  Posteljnino vam lahko pripravimo enobarvno ali tiskano v želenem barvnem odtenku.

  Možnost je izdelave vezenje vašega logotipa na posteljnino, brisače, pregrinjala in druge artikle.

  Za več informacij nas lahko kontaktirate na mail slika@bount.si ali pokličete na telefonsko številko 05-6405-282 ter na spletni strani www.bount.si