Posteljnina s kristali Swarovski - Posteljnina Bount ...

VROČI POLETNI POPUSTI DO -20% NA VSE IZDELKE!! Vas zanima več? Kliknite tukaj.

Posteljnina visoke kakovosti, ki je tkana iz 100% bombaža Makó Saten TC-400 in oplemenitena s kristali Swarovski v silhueti ročno izdelanih modnih modelov.

Tkanina ima naraven lesk, ki je v zahvalo fino česanih bombažnih niti tkana v gosto bombažno prejo. Posteljni kompleti so ročno krojeni, šivani s posebno pozornostjo in natančnostjo zaradi unikatne izdelave ter visoke kakovosti.

Posteljni kompleti ali drugi dekorativni artikli so oplemeniteni s prestižnimi kristali Swarovski, kateri so edinstvene kakovosti, visokega leska in prečudovitih barvnih odtenkov.

Vsak kristal Swarovski je ročno postavljen v model silhuete ter toplotno zatrjen na bombažno tkanino. Postopek izdelave mora biti natančen in za vsak kristal je potreben čas namestitve na tkanino.

Artikle vam lahko proizvedemo po meri z vašim logotipom ali imenom vtisnjenim v tkanino s kristali Swarovski.

Vzdrževanje pri 60°C s tekočimi detergenti.

Posteljni komplet s kristali Swarovski in visoko kakovostno bombažno tkanino je najvišji nivo dobrega počutja ter nepredstavljive kakovosti, ki vas bo nagradila in objela v prijetnih nočeh.

Zakaj se odločiti za posteljnino Swarovski ?

Kakovost izdelka, visoka vpojnost bombažne tkanine, tkanina prijetna na otip, tkanina se hitro suši in ni potrebno veliko likanja, prestižna modna blagovna znamka s kristali Swarovski.

Artikli so pakirani v posebni embalaži primerni za čudovito darilo za posebne priložnosti.

Posteljne komplete vam lahko proizvedemo po meri in želenih barvnih odtenkih tkanine.

Več informacij na https://www.bount.si/produkt/posteljnina-heart-1-swarovski-100-bombaz-mako-saten/