Artikli po meri - Posteljnina Bount ...

VROČI POLETNI POPUSTI DO -20% NA VSE IZDELKE!! Vas zanima več? Kliknite tukaj

Podjetje Parvos je proizvodno tekstilno podjetje, ki tiska in proizvaja končne artikle po standardnih dimenzijah ali po naročilu. Vsi artikli so proizvedeni po prejemu naročila zaradi točnih naročenih dimenzij.

Naši proizvodi so unikatni  proizvedeni po meri in jih lahko naročite na naši spletni strani. Ponudimo vam lahko različne dimenzije, katere v klasičnih trgovinah ne morete naročiti. Možno je izbrati barvne odtenke po barvni lestvici v različni kvaliteti tkanine.

www.bount.si/izdelek/jogi-rjuha-100-bombaz-mako-saten/

www.bount.si/izdelek/jogi-rjuha-fresh-green/

www.bount.si/izdelek/jogi-rjuha-100-bombaz-mako-percal-tc-210/

www.bount.si/izdelek/jogi-rjuha-angora-flanela/

Spletna stran ponuja možnost izbire artikli po meri z  želeno dimenzijo, da lahko sami vnesete vašo želeno dimenzijo artikla (dolžina + širina + višina) in barvni odtenek.

Arikli po meri

Vaši izbrani artikli po meri bodo proizvedeni po merah s tem, da se pri proizvodnji upošteva krčenje blaga po pranju.

Artikle, katere proizvedemo po meri je rok dobave 10-14 dni ali po dogovoru.

Za izdelavo artikli po meri potrebujemo vaše točne informacije glede dimenzij ležišč, da vam lahko proizvedemo pravilne kote ter upoštevamo krčenje blaga pri vzdrževanju.

Posteljnina in drugi artikli se zapirajo z zadrgo ali preklop

Artikli za domačo uporabo se zapirajo z zadrgo, razen v primeru, da so nekateri modeli prevlek za vzglavnike proizvedene z dekorativnim vezenim robom. V tem primeru zadrga na prevlekah za vzglavnike ni možna.

Posteljnina za poslovne namene apartma- Hotel se zapirajo na preklop zaradi vzdrževanja na visoki temperaturi in likalnih valjev v industrijskih pralnicah. Preklop je na prevlekah za odejo je globine 35cm in za prevleke vzglavnike je 25cm. Pri izdelavi upoštevamo širok rob 4 cm.

Možnost naročila po naročilu s tkanim ali vezenim logotipom  vašega podjetja.

Podjetje ponuja možnost izdelave tkanega logotipa vašega podjetja na brisače, kopalne plašče, brisače za ležalnike, bazene in druge artikle.

Vezenje logotipa izdelamo tako, da pripravimo program za vezenje na osnovi vašega logotipa, kateri mora biti v dobri resoluciji ter v obliki PDF, JPG ali Tif.

Vezenje logotipa lahko izdelamo na vseh tekstilnih materialih po vaši želji in potrebi.

 

Popusti do -20%