Certifikat kakovosti EU - Posteljnina Bount ...

PRI NAKUPU POSTELJNEGA KOMPLETA VAM PODARIMO JOGI RJUHO ZA NAROČENO DIMENZIJO POSTELJNINE! 

Dejavnost podjetja je proizvodnja tekstilnih artiklov, zato se zavedamo, da je naša varnost na prvem mestu. V proizvodnji se prvi srečamo z raznimi tkaninami, barvili, toplotnemu segrevanju materialov, raznimi tekočinami ter vsesplošni embalaži, katera nas obkroža pri proizvodnem procesu. Varnost, čistoča ter dobro opravljeno delo je pogoj, da lahko proizvedemo kvalitetne proizvode.

Primarni materiali za proizvodnjo so organske tkanine in ostali materiali ter embalaže. Naše podjetje ima Certifikat kakovosti  EU za tkanine iz katerih proizvajamo  splošne artikle za dom, turizem, poslovne namene ali medicinske artikle za zaščito proti Covid-19, Sars in vnosu drugih bakterij  potrjeno s strani priznanega inštituta AITEX. 

Oeko- Tex Standard 100

Certifikat kakovosti EU

Dobavitelji  tkanin imajo certifikate za varno uporabo  med temi je najbolj priznani Certifikat –EU   Oeko- Tex Standard 100 ter drugi pomembni Certifikati za oplemenitenje tkanin. Certifikat zagotavlja najvišji standard in garancijo za končnega uporabnika.

Tkanina za proizvodnjo artiklov je egipčanska tkanina Mako, katera je edinstvene visoke kakovosti.  

Tkanina je obdelana in pripravljena za tisk v EU – Slovenija, kjer so predpisani  EU pogoji o varni predelavi tkanine, neškodljivih barvil in ne kontaminiranih tkanin za naše zdravje ter okolje.

Spodaj so priloženi Certifikat kakovosti EU dobavitelja za pripravo tkanine

Podjetje Parvos  zastopa druga tekstila podjetja, katera proizvajajo končne artikle za našo blagovno znamko Bount po naročilu in kakovosti.

Med temi artikli so odeje, vzglavniki iz Puha in Perja, kateri zahtevajo posebno izdelavo. Gre za  posebne artikle, ki so proizvedeni izključno v EU po standardu in imajo ustrezne certifikate o kakovosti za tkanje ter naravna polnila.

Naravna polnila so obdelana , sterilizirana in sortirana po kakovosti  za nadaljnjo proizvodnjo. Poleg ustreznih certifikatov za tkanine je potrebna redna laboratorijska kontrola polnil po živilsko standardnih predpisih, katere določa zakonodaja EU.

Spodaj so priloženi Certifikat kakovosti EU  za naravna polnila perje, puh,…