Digitalni tisk - Posteljnina Bount

Prvi preizkusite naše IZDELKE V PRIHODU po posebno znižanih cenah in Akcija JOGI RJUH 

Tekstila tehnologija je v zadnjih desetih letih  naredila izjemne korake z digitalizacijo in s prenosom  podatkov na tisk tkanine.

Novi digitalni tisk v 3D obliki nam omogoča nešteto število barvnih odtenkov, visoke resolucije, globino vzorcev in ločljivih vzorcev .

Naše podjetje je prvo in še edino podjetje v regiji, ki tiska na organske tkanine 100% bombaž digitalni tisk

Barvila so ekološka tiskana ali enobarvna, ki so odporna pri pranju na visoki temperaturi.

V tekstilni industriji poznamo več načinov in postopkov barvanja na organske tkanine. Med temi so najbolj priznana in ekološka reaktivna barvila, katera se s toplotnim učinkom suhe pare pri 103°C in odprto celično strukturo  prodrejo v globino niti.

Tkanina po pranju  je še bolj bleščeča, mehka in s časom ne izgubi barve na tkanini.

Zdravju prijazna tekstilna barvila

Uporabljena tekstilna barvila imajo so odporna pri pranju do 90ºC.

  • Uporabljena reaktivna barvila so prijazna koži in zdravju, ker se ne topijo pri uporabi in so s pranjem še bolj bleščeča in neuničljiva.
  • Tkanina, iz katere je izdelana moderna posteljnina, je tiskana s posebno digitalno tehnologijo v 3D obliki. Fototisk omogoča neomejeno število barvnih odtenkov in na površini vizualno doseže globino izbranega vzorca. 
  • V skrbi za zdravje med spanjem pa je tkanina dodatno obdelana proti bakterijam, Sars in Covid -19 v EU.

Posteljnina slovenske izdelave – tudi po vaši meri

Digitalni tisk

Visokokakovostne 100% bombažne tkanine v atlas – saten vezavi z modernimi vzorci in vrhunsko slovensko kakovostjo izdelamo tudi po vaših željah po dogovoru in minimalni količini tiskane tkanine.

  • Unikatna posteljnina je lahko izdelana z vašimi dimenzijami in barvnimi odtenki. Prevleke za odejo in vzglavnike se zapirajo z zadrgo ali  preklop  – po vaši želji. 
  • Naročilo posteljnine različnih dimenzij je možno brez dodatnih stroškov.

 Artikli so tiskani, proizvedeni ter  barvani v EU- Slovenija.

Za vse informacije ali vprašanja, vas naprošamo za kontakt na telefonsko številko 05-6405-282 ali na mail naslov slika@bount.si.