Ekološka embalaža - Posteljnina Bount ...

VROČI POLETNI POPUSTI DO -20% NA VSE IZDELKE!! Vas zanima več? Kliknite tukaj.

Naše artikle pakiramo v ekološko embalažo, brez plastičnih nastavkov in škodljivih barvil za naše okolje in zdravje. Zavedamo se, da je embalaža ogledalo podjetja in daje prvi vtis artiklu in kakovosti.

V podjetju spoštujemo in se zavedamo pomembnosti okolja, zato za naše proizvode uporabljamo  ekološko embalažo, katero lahko recikliramo ali uporabljamo za druge namene.

Ekološka embalaža

Končni artikli so oviti  papirnato folio, katera zaščiti artikel in uravnava vlažnost v artiklu ter daje pravilni pretok  zraka.  Posteljnina je proizvedena iz naravnih organskih materialov, kateri potrebujejo zračnost, zato je pomembno, da je njihovo pakiranje ustrezne kakovosti.

Ekološka embalaža Bount  je namenjena tudi, kot darilna škatla za posebne priložnosti ali darila. Proizvedena je iz kakovostnega kartona, ki ima na pokrovu vtisnjen logotip  blagovne znamke Bount.

Za posebne naročnike ali podjetja, kateri želijo svoje izdelke pakirati v dekorativne škatle, lahko natisnemo njihov logotip podjetja.

Ekološka embalaža Certifikat kakovosti EU je lahko uporabna tudi, kot  transportna embalaža. Pri pošiljanju posameznega artikla ekološko embalažo zaščitimo s folijo, da ne bi prišlo do poškodbe in vdoru tekočine v artiklu.

V embalaži je dana fotografija izdelka za predstavitev končnega artikla. Fotografija je tiskana z ekološkimi barvil in je vtisnjena na papir.

Na embalaži je tiskana etiketa, kjer so vse informacije o izdelku, dimenziji, surovinska sestava, vzdrževanje in formacije o proizvajalcu.

Pred uporabo obvezno preberite navodila na embalaži, kjer se nahaja tiskana etiketa ali všita etiketa na proizvodih, ki se nahaja v notranjosti  artikla.

Končne artikle pošiljamo po hitri pošti na vaš naslov. Pomembno je, da ob prevzemu artikla preverite embalažo, da ni prišlo do poškodb, odpiranju artikla ali sumu vdora tekočine. V primeru, da obstajajo navedeni pogoji, vas naprošamo, da artikel zavrnete in napišete razlog vračila.

Po prejemu artikla in nadaljnji uporabi vas naprošamo, da vse embalažne dele  odstranite od artikla,  ločite ter shranite v primerne posode za  ekološko predelavo.

Popusti do -20%